Brunch 5 maart

Tijdens de brunch komt Helena Huttenga iets vertellen uit haar leven in Afrika.

 

In 1995 zijn mijn man Piet en ik met onze drie kleine kinderen naar Oost Afrika vertrokken. We hadden een roeping om daar te helpen met Bijbel vertaalwerk. Een totaal andere cultuur en we hebben daar prachtige mensen ontmoet. We waren druk met werk en gezin en hadden veel gasten over de vloer. Op een gegeven moment was het mij teveel en kreeg ik een burnout. Ik ga vertellen hoe de Heer voor ons gezorgd heeft in die tijd en hoe ik dichterbij zijn vaderhart ben gekomen.

Ondertussen zijn we al weer meer dan 10 jaar terug. Piet is nog steeds bezig met Bijbelvertaalwerk en ik heb contact met vluchtelingen.

Maaltijd: Iedereen mag iets meenemen, hoeft niet (potluck), voor koffie en thee wordt gezorgd.

 

Zondag 5 maart van 11:30 tot 13:00uur.

De Notenkraker

Schoollaan 16

9765 AC Paterswolde