Uitnodiging Brunch 4 juni

Joris van Veen komt ons vertellen over het thema:   ‘Afhankelijk leven in een maakbare wereld’

Hij schrijft:  Met 24 jaar levenservaring kom ik nog maar net kijken en krijg ik te maken met alle dilemma’s waar een jongvolwassene tegenaan loopt.  Heel veel keuzes maken, bouwen aan een toekomst en ‘zekerheden verzamelen’.  Het zijn allemaal dingen die me bezig houden. Anders dan misschien de meeste 24 jarigen is Jezus degene die me het meeste boeit. Mijn geloof in God is hetgeen dat mij ankert in een wereld waar het soms lijkt te stormen. Mijn zoektocht naar wie ik als kind van God mag zijn en welke gevolgen dat heeft voor hoe ik leef deel ik graag met jullie.

Zij, die mij kennen zullen weten dat ik een enthousiaste veehouderijdocent ben met een grote passie voor de schepping.   Sinds een poosje maak ik ook weer graag muziek in de Stadskerk Groningen. Ik ontmoet je graag op 4 juni waar ik je meer zal vertellen over mijzelf en mijn reis met God.  Wees welkom!

Maaltijd: Iedereen mag iets meenemen, maar dat hoeft niet (potluck), voor koffie en thee wordt gezorgd.

Zondag 4 juni van 11:30 tot 13:00uur.

De Notenkraker

Schoollaan 16

9765 AC Paterswolde